Επαγγελματική υπηρεσία επισκευής ρολογιών

- Με εξειδίκευση και πολυετή πείρα -

Προσφέρουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες

...στοχεύοντας πάντα στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας!!!

 • Λιανικό Εμπόριο Ρολογιών

  Στο κατάστημά μας διαθέτουμε μια μεγάλη συλλογή ρολογιών ROAMER, TOMMY HILFIGER, Caterpillar, Cerruti, Corum, Dior, Gianfranco Ferrè, Hugo Boss.

 • Αλλαγή λουριών - μπρασελέ

  Στο κατάστημά μας διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία λουριών και μπρασελέ αυθεντικά ή εμπορίου για κάθε τύπο ρολογιού. Διαθέτουμε ακόμη τα διάσημα και εξαιρετικής ποιότητας λουριά της ελληνικής εταιρείας Tzevelion.

 • Aντικατάσταση μπαταρίας

  Η αντικατάσταση μπαταρίας του ρολογιού σας μπορεί να φαίνεται μία σχετικά απλή διαδικασία που χρειάζεται όμως την δέουσα προσοχή κυρίως στα ρολόγια με προδιαγραφές χρήσης σε νερό.

 • Στεγανοποιήσεις Ρολογιών

  Η στεγανοποίηση είναι απαραίτητη σε όλα τα ρολόγια που έχουν προδιαγραφές χρήσης σε νερό. Είναι η διαδικασία συντήρησης που εξασφαλίζει την προστασία του ρολογιού σας από εισροή νερού, η οποία μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες για την μηχανή του. Την ανάγκη αυτής της συντήρησης την βεβαιώνει το τεστ στεγανότητας το οποίο γίνεται σε ειδικό μηχάνημα προσομοίωσης συνθηκών πίεσης σε νερό. Στη συνέχεια, και με τη σύμφωνη γνώμη του κατόχου, ο τεχνικός αντικαθιστά όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζεται για να είναι εγγυημένη η αδιαβροχότητα του ρολογιού.

 • Επισκευή Ρολογιών

  1. Εξακρίβωση βλάβης 2. Αποσυναρμολόγηση κάσας 3. Παραγγελία απαραίτητων ανταλλακτικών και επιδιόρθωση βλάβης 4. Καθαρισμός κάσας και μπρασελέ σε πλυντήριο υπερήχων 5.Συναρμολόγηση κάσας 6. Αλλαγή όλων των φλαντζών 7. Αλλαγή μπαταρίας σε quartz μηχανισμούς και έλεγχος ρύθμισης σε όλα τα μηχανικά ρολόγια 8. Έλεγχος στεγανοποίησης

 • Ολοκληρωμένο Service Ρολογιών

  1. Έλεγχος λειτουργιών ρολογιού κ πιθανή εξακρίβωση βλάβης 2. Αποσυναρμολόγηση ολόκληρου του μηχανισμού και πρόπλυση 3. Έλεγχος των εξαρτημάτων για τυχόν φθορές 4. Αντικατάσταση εξαρτημάτων 5. Καθαρισμός μηχανισμού 6. Συναρμολόγηση μηχανισμού 7. Λίπανση και ρύθμιση λειτουργιών 8. Έλεγχος κάσας και μπρασελέ για φθορές 9. Καθαρισμός κάσας και μπρασελέ 10. Αντικατάσταση φλαντζών 11. Συναρμολόγηση κάσας 12. Έλεγχος στεγανοποίησης

  Έχουμε το εξουσιοδοτημένο service πανελλαδικά των διάσημων ελβετικών ρολογιών ROAMER.  

- Ωρολόγιο -